Exclusive Offer: Limited Time - Inquire Now!

For inquiries about our products or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 24 hours.

Leave Your Message

010203
655ebeflck
655ebf0zpy
655ebf6lus
655ebf5xm
655ebf6dmt
655ebf4wlj
652f506v56

PRODUK UTAMA

babagan awake dhewe

Foshan Jintuo Adhesive Products co., ltd. diadegaké ing 2010. Dadi salah siji saka riset, ngembangaken lan mrodhuksi pabrik tape adhesive, kita gawé macem-macem saka sudhut kaset pindho, kayata pindho PE / EVA / PVC tape umpluk, umpluk akrilik (VHB) tape, tape konduktif termal , tape transfer non-carrier, tape PET sisih pindho, tape tissue non-anyaman sisih pindho lan tape kaca serat sisih pindho etc.

Kanthi fasilitas manufaktur berteknologi tinggi lan sistem kontrol kualitas dhuwur, kita fokus ing solusi tape kanggo industri otomotif, industri elektronik, industri peralatan omah, industri lift, industri konstruksi, industri fotovoltaik solar.

  • 1387
    +
    Madeg ing
  • 2070
    Area Tanduran
  • 137
    + yuta
    Total Investasi
ndeleng liyane

Aplikasi Industri

Pabrik kita

Basis produksi piranti listrik 1

655ec633z4
pabrik27 kb

Basis produksi piranti listrik 2

pabrik3j0b

Basis produksi piranti listrik 3

Sejarah Kita

Oktober 2010
01

Foshan dipilih kanggo mbangun pabrik. Iku kasusun saka baris nutupi, sawetara mesin, lan luwih saka rolas karyawan, lan Foshan Jintuo Adesive Products co., Ltd resmi diadegaké.

September 2017
01

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, pabrik Huizhou diadegake ing taun 2017, rong garis lapisan dilebokake ing operasi, lan bengkel tanpa bledug tingkat 3,000 meter persegi diadegake;

Maret 2018
01

pabrik Chongqing iki diadegaké kanggo utamané ngawula pasar kidul-kulon;

Juni 2018
01

Nampa investasi pemerintah kanggo tuku tanah ing Fuyang, Provinsi Anhui, total 200 yuta yuan iki nandur modhal kanggo introduce enem garis produksi tape acrylic diimpor, nampa output taunan saka 20 yuta meter persegi;

Agustus 2020
01

Sawise 10 taun pangembangan lan akumulasi pengalaman, pabrik pemotong mati Shenzhen didegake ing taun 2020 kanggo ngasilake bahan ponsel lan notebook.

01
Pengin luwih ngerti
Nampa Update lan Tawaran saka Tonze
pameran1pe8
pameran25io
pameran3bn7
010203
652f53f10y
Minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan produksi, kita setya ngembangake lan ngasilake kaset sing lulus standar kualitas ISO9001. Komitmen kita kanggo desain swara, bahan canggih lan teknik manufaktur kualitas mbedakake kita saka pesaing kita.

Nyedhiyakake pelanggan karo solusi adesif sing paling apik

Kita ngerti manawa saben bisnis unik lan duwe syarat sing beda kanggo produk adesif. Tim ahli kita makarya kanthi rapet karo para pelanggan kanggo ngerti kabutuhan khusus lan ngembangake solusi sing dirancang kanthi efektif kanggo ngatasi tantangan kasebut. Apa ukuran khusus, warna utawa sifat adesif, kita duwe keahlian lan kemampuan kanggo nyedhiyakake produk khusus sing cocog karo spesifikasi sing tepat saka pelanggan.

Nyedhiyani solusi khusus kanggo klien kita

Kita nekanake banget kanggo ngasilake produk adesif sing berkualitas kanthi kinerja lan daya tahan sing luar biasa. Kita netepi standar kualitas ISO9001 lan proses kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen para pelanggan nampa produk kanthi standar paling dhuwur.

We ngadeg konco kualitas produk kita

WARTA ENTERPRISE

maca liyane
01