Exclusive Offer: Limited Time - Inquire Now!

For inquiries about our products or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 24 hours.

Leave Your Message

010203
655ebeflck
655ebf0zpy
655ebf6lus
655ebf5xmt
655ebf6dmt
655ebf4wlj
652f506v56

PRODUK UTAMA

tentang Kami

Foshan Jintuo napel Produk co., Ltd. diadegkeun dina 2010. Keur salah sahiji nalungtik, ngamekarkeun jeung ngahasilkeun pabrik tape napel, urang ngahasilkeun rupa-rupa kaset sisi ganda, kayaning ganda sisi PE / Eva / PVC pita busa, busa acrylic (VHB) pita, pita conductive termal. , pita transfer non-carrier, pita PET sisi ganda, pita jaringan non-anyaman ganda sareng pita kaca serat ganda sisi jsb.

Kalayan fasilitas manufaktur berteknologi tinggi sareng sistem kontrol kualitas luhur, kami fokus kana solusi pita pikeun industri otomotif, industri éléktronika, industri alat bumi, industri lift, industri konstruksi, industri fotovoltaik surya.

  • 1387
    +
    Didirikeun di
  • 2070
    Wewengkon Tutuwuhan
  • 137
    +juta
    Total Investasi
nempo leuwih

Aplikasi Industri

pabrik urang

Basis produksi alat listrik 1

655ec633z4
pabrik27 kb

Basis produksi alat listrik 2

pabrik3j0b

Basis produksi alat listrik 3

Sajarah urang

Oktober 2010
01

Foshan dipilih pikeun ngawangun pabrik. Éta diwangun ku garis palapis, sababaraha mesin, sareng langkung ti belasan karyawan, sareng Foshan Jintuo Adesive Products co., Ltd sacara resmi diadegkeun.

Séptémber 2017
01

Saatos sababaraha taun pangwangunan, pabrik Huizhou diadegkeun dina 2017, dua garis palapis dipasang, sareng 3,000-square-meter, sarébu tingkat bengkel bébas debu diadegkeun;

Maret 2018
01

pabrik Chongqing diadegkeun utamana ngawula pasar kidul-kulon;

Juni 2018
01

Narima investasi pamaréntah pikeun meuli tanah di Fuyang, Propinsi Anhui, jumlahna aya 200 juta yuan ieu invested pikeun ngawanohkeun genep garis produksi tape acrylic diimpor, achieving hiji kaluaran taunan 20 juta méter pasagi;

Agustus 2020
01

Saatos 10 taun pangwangunan sareng akumulasi pangalaman, pabrik pamotongan Shenzhen diadegkeun dina taun 2020 pikeun ngahasilkeun bahan telepon sélulér sareng notebook.

01
Hayang leuwih ngarti
Nampi Apdet sarta Nawaran ti Tonze
paméran1pe8
paméran25io
paméran3bn7
010203
652f53f10y
Salaku perusahaan anu ngahijikeun R&D sareng produksi, kami komitmen pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun kaset anu lulus standar kualitas ISO9001. Komitmen urang kana desain sora, bahan canggih sareng téknik manufaktur kualitas ngabédakeun urang tina pesaing urang.

Nyadiakeun konsumén jeung solusi napel pangalusna

Kami ngarti yén unggal bisnis unik sareng gaduh syarat anu béda pikeun produk napel. Tim ahli kami damel raket sareng para nasabah pikeun ngartos kabutuhan khususna sareng ngembangkeun solusi anu didamel khusus anu sacara efektif ngatasi tantanganna. Naha éta ukuran khusus, warna atanapi sipat napel, kami gaduh kaahlian sareng kamampuan pikeun nyayogikeun produk pribadi anu nyumponan spésifikasi pasti konsumén urang.

Nyadiakeun solusi ngaropéa ka klien kami

Urang nempatkeun tekenan hébat kana ngahasilkeun produk napel kualitas luhur kalawan kinerja luar biasa tur durability. Kami taat kana standar kualitas ISO9001 sareng prosés kadali kualitas anu ketat pikeun mastikeun yén para nasabah nampi produk tina standar anu paling luhur.

Kami nangtung di tukangeun kualitas produk urang

WARTA PERUSAHAAN

maca deui
01